Erkekler Ne Soyler Kadinlar Ne Anlar

Film İnceleme - Yorum
Filmimizin orjinal adi He's Just Not That Into You. Gectigimiz hafta sinemada izleme firsati buldum gerci daha cok tesaduf oldu diyebiliriz. Hic aklimda yokken sinemanin onunden gecerken bir film izleyerek sinemaya girdikten sonra bu filme kararim ile seyretmis oldum :)

Filmde ilk olarak oyuncu kadrosu hepimizin dikkatini cekiyor. Gercekten saglam bir kadroyaya sahip olan Erkekler Ne Soyler Kadinlar Ne Anlar filmi harika bir film olarak bende yer etmedi, ozellikle ilk yarinin cok hareketli olmamasi ikinci yarida da ayni devam edecegi duygusunu verirken filmin ikinci yarisinda yasanan toparlanma dengeyi sagladi. Eger ask ve romantik komedilerden hoslaniyorsaniz bu film tam size gore 5 uzerinden rahatlikla 3 verebilecegim bir film.

Kadin erkek iliskilerinin islenmesine gelince sanirim filmi izleyen kadinlar ile erkekler fikir ayriliklarina dusebilirler bu yuzden herkes filmi izledikten sonra kendi yorumunu yapmali diye dusunuyorum. Tabi eger paylasmak isterseniz asagida yer alan yorum gonder kismindan sizde film hakkindaki yorumlarinizi bizlerle paylasabilirsiniz.


Erkekler Ne Soyler Kadinlar Ne Anlar (He's Just Not That Into You) Filmi Künyesi:
Yönetmen : Ken Kwapis
Senaryo : Abby Kohn, Marc Silverstein
Tür : Romantik, komedi, dram
Oyuncular : Morgan Lily, Michelle Carmichael, Trenton Rogers, Kristen Faye Hunter, Sabrina Revelle, Zoe Jarman, Ginnifer Goodwin, Julia Pennington, Renee Scott, Chihiro Fujii

Erkekler Ne Soyler Kadinlar Ne Anlar (He's Just Not That Into You) Filmi videosu - Trailer

Hiç yorum yok: