Recep Ivedik 2

Recep Ivedik ilk filmi ardindan ikinci filminide gectigimiz hafta sonu gosterime girdi, ilk yapilan yorumlara baktigimda bir cok kisi eglendigini dile getirmis bazilari ise filmin kufurle dolu oldugundan sikayet etmis. Aslinda bu sikayet edenler filme neden gitti cok anlamis degilim cunku adi ustunde Recep Ivedik 2 yani ilk filmin devami olcak, birincisinde nasil argo varsa bu filmde de olmasi cok normal. Bence film pop corn tarzi oldugu icin gidilip, izlenilip, gulunup cikmak yapilacak is olmali :)

Herkese bol eglenceler.

Recep Ivedik 2 Filmi Künyesi:
Yönetmen :
Togan Gökbakar
Senaryo : Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne, Togan Gökbakar
Tür : Komedi
Oyuncular : Şahan Gökbakar, Asiye Dinçsoy, Aysan Sümercan, Füsun Öztoprak, Müjde Uzman, Gülsen Özbakan, Efe Babacan, Çağrı Büyüksayar.
Filmin Konusu: Recep’in tek akrabası, kendisi gibi kıllı ve oldukça yaşlı babaannesidir. Babaanne, Recep’in yaşadığı serkeş, aylak hayatı bırakıp adam olmasını ister. Recep İvedik 2, babaannesinin istekleri doğrultusunda Recep’in adam olma gayretlerini anlatıyor. Şahan Gökbakar’ın babaannesi rolündeki Gülsen Özbakan da şimdiden izleyici tarafından gönüllerde taht kuracağa benziyor.



Recep Ivedik 2 tanıtım videosu - Trailer

Hiç yorum yok: