Leaving Las Vegas

Film İnceleme - Yorum
Leaving Las Vegas filmini tesaduf eseri seyrettim :) bir gece uyku tutmayinca televizyonda zap yaparken denk geldim ve izlemeye basladim iyiki de izlemisim. Bir sarhos ile hayat kadininin Las Vegas'ta yollarinin kesismesi ile basliyor hikayemiz, iki sorunlu kisiligin asklarinin anlatildigi film bence izlemeyenler icin listelerine ekleyip izlemeleri gereken bir film.

Leaving Las Vegas Filmi Künyesi:
Yönetmen : Mike Figgis
Senaryo : Mike Figgis, John O'Brien
Tür : Dram, romantik
Oyuncular : Nicolas Cage, Elisabeth Shue, Julian Sands, Richard Lewis, Steven Weber, Kim Adams, Emily Procter, Stuart Regen, Valeria Golino

Leaving Las Vegas Filmi videosu - Trailer

2 yorum:

esra gulec dedi ki...

Gerçekten çok dokunaklı ve insanın içini burkan bir film. Nicholas Cage'in saçma sapan filmlerde oynamaya başlamasından evvelki bir dönem ve çok karizmatik olduğu zamanlar. Gelmiş geçmiş en iyi aşk filmlerinden biri bence. Teşekkürler.

Film inceleme dedi ki...

Merhaba Esra, sana katilmamak elde degil son donemlerde gercekten bazi sacma filmlerde kendini gostermeye basladi :) Ama bu 1995 yapimi filmde hem kendisi hem de film gercekten begenilmeyecek gibi degil :) Ayrica bu film bildigim kadariyla Nicholas Cage bu film ile oscar'da kazanmisti.