Couscous - Graine et le mulet, La

Couscous (Graine et le mulet, La) Filmi İnceleme - Yorum
Bugun sizinle paylasacagim ikinci filmimizin orjinal ismi Graine et le mulet, La ancak ingilizce olarak Couscous. Ilk olarak film 151 dakika suruyor yani biraz uzun oldugunu soylemek mumkun ve diyaloglar insani yoruyor cok fazla diyalog ayrintisina girilmis bence bunlardan kacilsaydi film 140 dakikaya rahat dusurulebilirdi ama bunun disinda film gayet guzeldi benim icin.

Filmin konusuna kisaca deginecek olursam; gemicilikten emekliye ayrilmis ve esinden bosanmis baska bir bayanla yasayan bir adamin hayalindeki kuskus&balik lokantasini acmak icin verecegi cabayi anlatiyor. Bu lokanta acilimina kadar gecen surede aile bireyleri ile adamin yasadiklarini izliyorsunuz, tam aile ici yasami (catisma, kavga, eglence, gulme vb) anlatan bir film diyebiliriz. Filmin muzikleride gercekten hosunuza gidecek diye dusunuyoru, eger henuz izlemediyseniz bence mutlaka listenize ekleyin ve izleyin ;)

Couscous - Graine et le mulet, La Filmi Künyesi:
Yönetmen : Abdel Kechiche
Senaryo : Abdel Kechiche
Tür : Dram
Oyuncular : Habib Boufares (Slimane Beiji), Hafsia Herzi (Rym), Farida Benkhetache (Karima), Abdelhamid Aktouche (Hamid), Bouraouïa Marzouk (Souad), Alice Houri (Julia), Leila D'Issernio (Lilia), Abelkader Djeloulli (Kader)

Couscous (Graine et le mulet, La) tanıtım videosu - Trailer

Hiç yorum yok: